airco installeren hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp met slimme functionaliteiten

De slimme functies van de Intergas Xtend zorgen ervoor dat deze hybride warmtepomp zich onderscheidt binnen de markt. Met de handige app kunt u vanaf elke locatie uw verwarming bedienen. Stel bijvoorbeeld in dat de verwarming automatisch aangaat wanneer u onderweg naar huis bent, zodat u altijd in een warm huis thuiskomt.

Daarnaast leert de Intergas Xtend uw voorkeuren kennen en past hij zich automatisch aan uw leefpatroon aan. Dit betekent dat u altijd geniet van de perfecte temperatuur, zonder dat u er zelf over na hoeft te denken.

Bespaar tot wel 70% op uw gasverbruik

Met de Intergas Xtend hybride warmtepomp verbruikt u tot wel 70% minder gas! Deze lucht-/waterwarmtepomp wordt aangesloten op uw cv-ketel en haalt energie uit de buitenlucht om uw huis te verwarmen. Is het buiten te koud? Dan springt uw al bestaande cv-ketel bij. De warmtepomp regelt wanneer het systeem overschakelt naar uw cv-ketel. U kunt zelf instellen of u de meest duurzame instelling wilt of economisch het gunstigste moment.

De rest wordt overgenomen door de hybride warmtepomp. En dat bespaart u veel op uw energierekening. Door de slimme functionaliteiten van deze warmtepomp wordt uw verwarming efficiënter gebruikt, wat resulteert in een lagere energierekening. Op de lange termijn kan dit aanzienlijke besparingen op uw energierekening opleveren. Daardoor verdient de warmtepomp zichzelf in ongeveer 4 jaar terug!

Gebruiksvriendelijke warmtepomp

De Intergas Xtend is niet alleen slim, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Het grote display en de eenvoudige bediening maken het eenvoudig om de thermostaat in te stellen en te gebruiken. Hiervoor hoeft u dus helemaal niet technisch te zijn. Deze hybride warmtepomp is er écht voor iedereen!

Installatie hybride warmtepomp

Met de Intergas Xtend hybride warmtepomp kunt u veel kanten op. De afstand tussen de buiten- en binnenunit kan tot 25 meter zijn. Dat geeft je veel flexibiliteit bij het laten plaatsen van de warmtepomp. U kunt de buitenunit op verschillende plekken zetten, zoals voor je huis, achter in de tuin of op je tuinschuur. Als alles goed is afgestemd, produceert de Intergas Xtend slechts 36 dB geluid op een afstand van 5 meter.

Wilt u graag de hybride warmtepomp van Intergas Xtend kopen met installatie? Wij zijn uw installateur voor deze warmtepomp. Wij nemen u het hele installatieproces uit handen en zorgen ervoor dat u het maximale resultaat uit uw warmtepomp kunt halen.

Subsidie warmtepomp kopen

De overheid geeft subsidie op verduurzaming. De aanschaf van een warmtepomp valt hier ook onder. Voor het laten installeren van een warmtepomp kunt u tot wel € 2.400,00 subsidie krijgen! Kijk of u recht heeft op subsidie via Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Wilt u vrijblijvend advies? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor u.

We komen graag bij u langs

Vrijblijvend een bezoek van onze airco installateur