Bent u op zoek naar de beste airco installatie in Den Bosch? Airco Installatie Van der Wielen levert installeert en onderhoudt airco-installaties in Den Bosch. Wij helpen particulieren én bedrijven aan een beter binnenklimaat, in zowel de zomer als de winter. Wat wij voor u kunnen betekenen? U leest het hieronder!

Dé monteur voor uw airco installatie Den Bosch

Airco Installatie Van der Wielen is dé monteur voor uw airco in Den Bosch. Wij helpen onze klanten met het verbeteren van het binnenklimaat door het installeren van een airco. Wij hebben ruime ervaring en bieden veel voordelen ten aanzien van andere installateurs, waaronder:

  • Gratis adviesgesprek
  • Airco installatie in Den Bosch van A tot Z
  • 2 jaar garantie op de airco’s
  • 2 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden
  • Onderhoudscontract mogelijk
airco installatie den bosch hybride warmtepomp
airco installatie den bosch van der wielen

Typen airco-installaties

Airco Installatie Van der Wielen levert en installeert split en multi-split airco’s. Het verschil? De split airco is geschikt voor het koelen of verwarmen van één ruimte, en de multi-split airco voor meerdere ruimtes. Voor beiden typen airco’s werken wij met gerenommeerde merken als LG, Haier, MCL, Zephir en nog veel meer. Wil jij weten welk type airco het meest geschikt is voor jou? Wij geven je graag advies!

Onderhoud airco-installaties

Met een onderhoudscontract bij Airco installatie van der Wielen beschikt u altijd over een airco installatie in topconditie. Onze vakkundige en gecertificeerde monteurs halen het maximale uit uw airco installatie. Wilt u weten welke werkzaamheden wij precies uitvoeren? Lees meer op onze pagina onderhoudscontract.

Geluidseisen van uw airco installatie

Per 1 april 2021 worden nieuwe geluidseisen gesteld aan (nieuw te plaatsen) buiten opgestelde installaties voor warmte- of koude opwekking. Het gaat hierbij om warmtepompen en airco’s die worden toegepast bij woningen en woongebouwen. Deze installaties mogen niet meer dan 40 dB geluid veroorzaken bij de buren. Met deze landelijke geluidsnorm worden buren beter beschermd tegen geluid van warmtepompen en wordt de ontwikkeling van stillere warmtepompen bevorderd. (Bron: Rijksoverheid)

Wilt u een airco installatie in Den Bosch?

Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! Bel ons (06-24671199), stuur een e-mail (info@aircoinstallatievanderwielen.nl) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag met een geschikte airco-installatie!

We komen graag bij u langs

Vrijblijvend een bezoek van onze airco installateur